De vereniging van biologische boeren in het waddengebied

Title

De leden van Biowad kenmerken zich door hun vakmanschap en hun ambitie om blijvend te innoveren 

De bedrijven van de BioWad leden liggen allemaal in de Noordelijke kleischil. Het merendeel van de bedrijven zijn akkerbouw en –vollegrondsgroenteteelt. Er is een enkel gemengd bedrijf. De leden kenmerken zich door hun vakmanschap en ambitie om blijvend te innoveren. De productie en de kwaliteit van de producten liggen dan ook op een hoog niveau.

De vereninging wordt geleid door een drietal bestuursleden, op dit moment zijn dat Wridzer Bakker (voorzitter), Erwin Westers (secretaris) en Caroline Karbet (penningmeester). Zij vormen het dagelijks bestuur en bereiden de vergaderingen en excursies voor. Meerder keren per jaar krijgen alle leden de gelegheid om mee te praten over de plannen en voortgang van Biowad.

De leden van Biowad:


biowad_211_aukes

 

 

LEDENLIJST

Boerderij Westers

Vader en zoon presenteren hun
bedrijf en maken ons deelgenoot van hun bedrijfsfilosofie. Dit alles met veel enthousiasme temidden van de diverse gewassen...

Lees verder

BakkerBio Vof

Hier volgt een prachtige beschrijving van het gemengde bedrijf van BakkerBio Vof op de kleigond in het Noorden...

Lees verder

Waddengeluk

Gewassen die geteeld zijn onder deze bijzondere naam zijn ook bijzonder...

Lees verder

BIOWAD LEDEN IN NIEUWS

Nieuw Bromo in Ekoland

nov '12~ Mts van de familie van Tilburg, met twee pagina's in Ekoland! Nieuw Bromo wordt onder de aandacht gebracht in de bedrijfsovername rubriek van Ekoland.

Lees verder

Landgoud in Buitenleven

27aug ~ Het blad 'Buitenleven' wijt een leuk artikel aan de producten (sappen, wijnen en de witte aalbes) van Landgoud, het bedrijf van Biowad-lid Ale Havenga. 

Lees verder

Predicaat Nature Counts voor BakkerBio 

Op vrijdag 28 september 2012 is het achttiende Nature Counts predicaat overhandigd aan een teler BakkerBio van Naturelle, de biologische tak van The Greenery.

Lees verder